Persoonlijke verpleging voor iedereen


mieke_verstraete_derdebetalers

Ben je op zoek naar thuisverpleging door iemand met heel veel ervaring (meer dan 10 jaar), die 24/24 en 7 dagen op 7 paraat staat voor haar patiënten, tijd voor ze maakt en de nadruk legt op persoonlijk contact, dan ben je bij Mieke Verstraete aan het juiste adres.

Mensen thuis verplegen, betekent voor Mieke namelijk veel meer dan zorgen voor de persoonlijke hygiëne en het toedienen van de juiste medicatie. Uit ervaring weet ze dat vooral oudere patiënten het persoonlijk contact met de thuisverpleging heel erg op prijs stellen. Zij leggen hun zorgen in handen van iemand anders, geven een stukje van hun privacy bloot aan de verpleegster die dagelijks bij hen over de vloer komt. Daarbij is een band opbouwen tussen verpleegster en patiënten dan ook heel belangrijk en staat persoonlijk contact centraal.

Als patiënt ben je bij Mieke geen nummer, maar een mens met zorgen en behoeften, met een eigen verhaal waar zij graag naar luistert.

Thuisverpleging is niet zomaar een baan, het is een vak dat je doet met hart en ziel. Het feit dat Mieke niet volgens de geijkte kantooruren werkt, maar ook 24/24 voor haar patiënten bereikbaar en beschikbaar is, is natuurlijk alleen maar een pluspunt en benadrukt het belang dat ze hecht aan die persoonlijke band opbouwen en het feit dat ze haar job uitoefent met volle overgave en passie. Mensen in een moeilijke periode kunnen en mogen bijstaan met raad en daad, dat is de reden waarom Mieke in dit vak is gestapt.


post-body-image

Mieke biedt haar patiënten een groot aanbod aan diensten zoals wondverzorging, inspuitingen, medicatie klaarleggen, maar ook palliatieve zorgen, toedienen van sondevoeding, spoelen van poortcatheter enz...) Zij werkt samen met alle mutualiteiten .Wij werken met het derdebetalerssysteem. Dit betekent dat als je verzekerd bent, je niets hoeft te betalen (ook geen remgeld).

Bekijk de diensten